Ignasi PUIG

CEO i Fundador de l’empresa. Va cursar estudis d’Econòmiques i Empresarials a la Universitat de Barcelona. Àmplia experiència en el Món de la direcció empresarial.

Membre del Col.legi d’Assessors Tributaris i Fiscals i Membre del Col.legi d’Agents Immobiliàris d’Andorra.

Magda CALDAS

Sòcia i Responsable de l’Àrea de Recursos Humans, Immigració i Assegurances. Experta en legislació laboral i contractació. Més de 20 anys d’experiència en el món de l’empresa.

Isabel GILABERT

Sòcia i Responsable de l’Àrea de Comptes. Va cursar estudis de comptabilitat. Experta en el sistema Tributari d’Andorra. Més de 30 anys d’experiència en comptabilitats d’empreses i societats.

Membre del Col.legi d’Assessors Tributaris i Fiscals.

Sara CORREIA

Sòcia i Responsable de l’Àrea d’Immobles i Apartaments Turístics. Gestió d’Assegurances i Gestió Administrativa. Bàtxelor en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat d’Andorra.

Agent i gestor immobiliari d’Andorra.

Roger PUIG

Advocat i Responsable de l’Àrea Jurídica. Graduat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en Advocacia per la Universitat Pompeu Fabra (BSM) i Postgrau en Dret Andorrà per la Universitat d’Andorra.

Membre del Col.legi d’Advocats d’Andorra.

Agent i gestor immobiliari d’Andorra.

Mª Josep PRIETO

Membre del Departament de Comptabilitat. Va cursar estudis de comptabilitat. Més de 30 anys d’experiència en comptabilitats d’empresa i societats.

Mari GILABERT

Membre del Departament de Comptabilitat. Va cursar estudis de comptabilitat. Més de 30 anys d’experiència en comptabilitats d’empresa i societats. Experta en comptabilitats de Comunitats de propietaris i Clubs esportius.

Vanessa IBARZ

Membre del Departament de Comptabilitat. Va cursar estudis de comptabilitat. Més de 20 anys d’experiència en comptabilitats.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sara.jpg

Susana MEIRA

Membre del Departament de Comptabilitat. Batxillerat Professional de Comptabilitat i Gestió al Lycée Compte de Foix. Cursos de Comptabilitat Financera a la Universitat d’Andorra.

Claudia de SOUSA

Membre dels departaments d’Immobles, Apartaments Turístics i Assegurances.

Helena Batista

Gestoria administrativa i laboral.


Isabel DAVÍ

Responsable del Sistema Informàtic, Seguretat, programació i Web. Llicenciada en Física a la Universitat de Barcelona. Postgrau d’Oracle a la Universitat d’Andorra. Més de 25 anys d’experiència en informàtica d’empreses financeres.